Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Tycker om trädet

Jag har alltid gillat att vara ute i trädgården och hålla på med ditten och datten. Förut så var mitt favoritintresse att odla saker i grönsakslandet och det håller jag fortfarande på med men kanske inte lika intensivt som förut. Jag odlar kanske lite mer traditionella saker nu, som morötter och rädisor och sådant. Det är väldigt fascinerande att man kan odla sin egen mat och jag blir väldigt glad av det faktiskt. Hur som helst så har jag nu planterat ett träd som jag verkligen tycker om. Jag tänker mig lite att jag ska få se det här trädet växa sig stort och starkt, jag vet att det kommer att ta riktigt lång tid men samtidigt så har jag tid att vänta. Jag har till och med installerat lite utomhusbelysning så att jag också kan se det när det är mörkt. Jag känner liksom att jag verkligen tycker om det här trädet.

Leave a Reply